Υπηρεσίες Προώθησης με Αποτέλεσμα

Προώθηση Ιστοσελίδων


Σας παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων (Internet Marketing).

Αναβαθμίσεις ιστοσελίδων με νέα σχεδίαση, μοντέρνα εμφάνιση και έγκυρο κώδικα. Βελτιστοποίηση (White Hat SEO) και καταχώρηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης για αύξηση κυκλοφορίας. Στατιστική ανάλυση και στατιστικά επισκεψιμότητας για την ιστοσελίδα σας. Καμπάνιες διαφημίσεων με όλους τους γνωστούς τρόπους.

Μετατρέψτε σήμερα κι' όλας τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου σε πελάτες, με την τεχνογνωσία της WebSun.

H προώθηση είναι το πιο καθοριστικό βήμα μετά τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας, που θα βοηθήσει την διαδικτυακή επιτυχία της. Σας παρέχει άμεση αύξηση επισκεπτών, που μεταφράζεται σε αύξηση πελατολογίου. Έρευνες των μηχανών αναζήτησης έχουν δείξει ότι οι αναζητήσεις που γίνονται μέσω αυτών, κατά ποσοστά επισκεψιμότητας έχουν ως εξής :
Πάνω από το 80% των χρηστών κοιτάει μόνο τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας για να βρεί αυτό που ψάχνει.
Ένα ποσοστό 17% πηγαίνει και στη δεύτερη σελίδα των αποτελεσμάτων και μόνο το 3% των χρηστών προχωράει και στη τρίτη σελίδα αποτελεσμάτων.
Σε όλες τις περιπτώσεις αν τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν ικανοποιούν τον χρήστη, θα αλλάξει με πιο σχετικό περιεχόμενο το keyword αναζήτησης του.

Διαβάστε παρακάτω με απλά λόγια, γιατί η "Προώθηση Ιστοσελίδων" μπορεί να σας βοηθήσει.

Μερικοί πιστεύουν λανθασμένα ότι μόλις ένας δικτυακός τόπος ανέβει στο Διαδίκτυο, οι μηχανές αναζήτησης θα τον κατατάξουν ψηλά στα αποτελέσματα τους και οι επισκέψεις θα αρχίσουν από την πρώτη μέρα. Αυτό βεβαίως δεν είναι αλήθεια. Μόλις η ιστοσελίδα σας ανέβει ζωντανά στο διαδίκτυο (δηλαδή όταν φορτωθεί σε έναν web server), θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην προώθηση της ιστοσελίδας. Το βήμα αυτό πραγματικά θα κάνει ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.
Όλες οι μηχανές αναζήτησης έχουν ορισμένα κριτήρια (ειδικούς αλγορίθμους κατάταξης) για την ευρετηρίαση και την κατάταξη των ιστοσελίδων. Ποιός γνωρίζει αυτά τα κριτήρια; Δυστυχώς μόνο οι μηχανές αναζήτησης, καθώς ο πραγματικός αλγόριθμος κατάταξης κρατείται επιμελώς μυστικός. Όποιος σας πει το αντίθετο, απλά δεν λέει την αλήθεια. Υπάρχουν όμως κάποια κριτήρια, όπως είπαμε ήδη και σε αυτά δουλεύουμε. Σε όσα περισσότερα κριτήρια μια ιστοσελίδα ανταποκρίνεται, τόσο υψηλότερη θα είναι η κατάταξη της στα οργανικά δωρεάν αποτελέσματα.

Μπορούμε να αναλύσουμε την ιστοσελίδα που ήδη έχετε και να προετοιμάσουμε για εσάς μια αναλυτική έκθεση για την φιλικότητα της, προτείνοντας παράλληλα αλλαγές και προσαρμογές που θα ενισχύσουν την κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν αναλυτική έκθεση φιλικότητας του δικτυακού σας τόπου.

 

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το εξυπνότερο εργαλείο ανάλυσης στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας.

 • Θέλατε να μάθετε πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας;
 • Εάν πράγματι έχει την επισκεψιμότητα που περιμένατε ότι θα είχε;
 • Θέλετε να μάθετε τι ακριβώς βλέπουν οι επισκέπτες σας και τι είναι αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή τους;

Περισσότερα . . .

Αναβαθμίσεις ιστοσελίδων

Ειδικευόμαστε σε υπηρεσίες επανασχεδιασμού, που βελτιώνουν τη χρηστικότητα, την αξιοπιστία και οπτική της ιστοσελίδας σας.

 • Ανανεωμένη μοντέρνα εμφάνιση.
 • Έγκυρος κώδικας W3C.
 • Εύκολη διαχείριση (CMS).

Περισσότερα

Καμπάνιες διαφημίσεων

Δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης Google για να βρούν πληροφορίες, υπηρεσίες, προϊόντα, να κάνουν αγορές κ.τ.λ.

 • Θέλετε να διαφημιστείτε στη 1η σελίδα του Google;
 • Θέλετε επιλογή λέξεων - κλειδιών, ανεξαρτήτως δημοτικότητας;
 • Μπορεί άραγε η πληρωμένη διαφημίση, να αποδόσει οικονομικά για την επιχείρηση σας;

Περισσότερα . . .

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Για ολοκληρωμένη βελτιστοποιήση (SEO) που δουλεύει, εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία WebSun.

 • Θέλετε η ιστοσελίδας σας να είναι στην 1η σελίδα του Google;
 • Θέλετε να προσελκύει περισσότερους επισκέπτες;
 • Θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας;

Περισσότερα