Στατιστικά Επισκεψιμότητας (Google Analytics)


Στατιστικά Επισκεψιμότητας Google Analytics


Θα θέλατε να μάθετε πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας;
Εάν πράγματι έχει την επισκεψιμότητα που περιμένατε ότι θα είχε;
Θέλετε να μάθετε τι ακριβώς βλέπουν οι επισκέπτες σας & τι είναι αυτό που τραβάει
περισσότερο τη προσοχή τους;
Θέλετε να μάθετε σε ποιές λέξεις κλειδιά των οργανικών αναζητήσεων εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας;

 

Στη WebSun πιστεύουμε ότι ακόμα & οι πιο απλές πράξεις που βοηθούν μια επιχείρηση να κατανοήσει πως λειτουργεί η ιστοσελίδα της, είναι από μόνο του ένα καλό πράγμα για να ασχοληθείς.

Ωστόσο, μέσα από την εμπειρία που διαθέτουμε, γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις (ιδίως οι μικρές), δεν έχουν το χρόνο για να συνδεθούν με τα διάφορα μέρη που χρειάζετε, ώστε να πάρουν όλες τις παραπάνω πληροφορίες & ακόμα περισσότερες. Γι' αυτό τοποθετούμε Δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας με κάθε νέα κατασκευή ιστοσελίδας ή αναβάθμισης - ανακατασκευής, το πλέον προηγμένο σύστημα ανάλυσης επισκεψιμότητας "Google Analytics" για την ιστοσελίδα τους, το οποίο στέλνει αυτόματα κάθε εβδομάδα με E-mail αναφορά απόδοσης σε απλή ηλεκτρονική μορφή PDF.

 

Σύστημα Ανάλυσης Στοιχείων Επισκεψιμότητας (Google Analytics)

Google Analytics


Το σύστημα ανάλυσης επισκεψιμότητας δικτυακών τόπων "Google Analytics", σας παρέχει πλούσιες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας & την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ. Η δυνατότητες του σας επιτρέπουν με απλό & κατανοητό τρόπο να δείτε & να αξιολογήσετε μόνοι σας τα δεδομένα επισκεψιμότητας που παρουσιάζει η ιστοσελίδα σας.

 

Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την εξυπνότερη λύση αναλυτικών στοιχείων επισκεψιμότητας (Google Analytics) με κάθε νέα κατασκευή, αναβάθμιση ή ανακατασκευή ιστοσελίδας.